Ангина, тамак ооруларына кызылча шыпаа болоорун билет белеңиз?

   Мезгил

Ангина же тамак оорусунда кызылчанын кайнатылган маңызы жакшы шыпаа. Кээде ал күчтүү дарылардан да жакшы жардам берерин айтышат. Тамагыңыз ооруп калганын байкаар менен орточо кызылчаны алып, аны бир литр сууга жумшарганча бышырып, муздаганча коё туруп, анан сүзүп алыңыз. Күнүнө үч маал кызылчанын маңызы менен тамакты чайкасаңыз, оору сен көр, мен көр жоголот. Ошондой эле кызылчанын маңызы ларингит менен фарингитте да жакшы таасир тийгизет.

Бөлүшкүлө

Share to Google Plus
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *